Història del Moviment Obrer Català.

Programa emés el dia 13 de Setembre de 2009. Tornem de les vacances i ho fem amb moltes novetats. Estrenem nou format, nous horaris i nova col.laboradora. Aquest any volem dedicar-lo íntegre a un sol tema la història contemporànea del mvoiment obrer català. L´objectiu es anar reconstruïnt al llarg de l´any els principals episodis de la història del moviemtn obrer català i les seves interrelacions amb els esdeveniments que s´anaren succeïnt a l´Estat Espanyol i a l resta d´Europa. Tot intentant establir conclusions, para.lelismes o lliçons per a el present. En uns moments en que certes teories neoliberals amaguen la lluita de classes, nosaltres amb la modesta aportacio que podem fer des de programa, volem recuperar amb orgull de classe a història de les lluites de la classe treballadora catalana per la seva emancipació social i nacional.
Per endegar tamany repte aquest any compten amb la inestimable col.laboració de la companya Mar que ens acompanyarà en el nou horari del programa. Mantenint els directes els diumenges però ara de forma quinzenal i de 12 a 14 del migdia
En aquest programa començem fent una exposició de motius per haver escollit parlar de la història del moviment obrer català justificant-ho des d´un punt de vista materialista.

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: