Com t’enyorem maleït socialisme!!!

El 80 per cent dels alemanys acceptarien tornar a viure un règim socialista

Un alemany de cada quatre estima que de vegades seria desitjable que existís encara el Mur de Berlín, segons un sondeig publicat pel quotidià popular *Bild.

Aquesta proporció és pràcticament la mateixa en l’Oest (24%) com a l’Est (23%) de la frontera que separava la *RFA de la *RDA fins a 1990. Fins i tot són 16% a l’Oest i 15% a l’Est els que consideren que “gens millor podria ocórrer”.

Més o menys 80% de les 1.001 persones interrogades per l’institut *Emnid acceptarien viure en en un règim socialista, si aquest li assegura “una ocupació, la solidaritat i la seguretat”. Fins i tot a l’Oest, 72% considera favorablement la vida en un règim socialista.

La “llibertat” constitueix un objectiu polític important només per 28% dels consultats a l’Est i per 42% a l’Oest.

D’altra banda, una persona de cada set en l’Est i dotze a l’Oest es diu disposada a “vendre” el seu vot a qualsevol partit per 5.000 euros.

Aquest sondeig va ser realitzat en el marc de la difusió de la primera part d’una pel·lícula que serà exhibida en dos episodis en la televisió, on l’Alemanya està de nou a punt de ser separada en dos, després d’un atac terrorista que provoca enfrontaments entre partidaris de l’extrema esquerra i l’extrema dreta.

Extret de CUBADEBATE

Traduït per Espai Alliberat

Anuncis
 1. #1 by Ignacio on Setembre 19, 2010 - 1:49 pm

  Hola onda libre

  Enhorabuena a la señorita Mar por sus comentarios en el programa en general. Se documenta muy bién y lo expone mejor. Y si, la vaga es necesaria, y lo digo yo, que no trabajo.

  Al otro presentador (no sé su nombre) le diria que esta un poco cegado por su ideologia, y que si en el anarquismo hubo errores, en el comunismo los hubo y mayores, segú mi opinión, con una gran cantidad de muertes de personas, en las purgas de Stalin, Mao, personajes a alinear junto a Hitler, Mussolini o Pol pot y no el bando de los buenos. Lo digo porque para el presentador parecen personajes integros, y no lo son, solo hace falta documentarse.
  Ah, y si me encontrase a algún stalinista junto a mi, intentaria hacerle ver su ceguera.

  saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: