Resposta a un oïent

El dia 6 d’Agost del 2010 vam admetre un comentari prou llarg d’un oïent. Fidels a la nostra màxima de promoure el debat i la participació. Quina va ser la nostra sopresa quan vam veure el tó d’aquesta resposta crítica als continguts del nostre Programa d’Ona Lliure del dia vint-i-set de Juny de 2010.
En aquest Programa feiem una revisió crítica de la figura de l’Andreu Nin amb la clara voluntat de suscitar un debat polític amb paral.lelismes amb l’actualitat. Objectiu aquest que ja vam explicitar en la nostra declaració d’intencions.
En el comentari de resposta de l’oïent no hi ha cap referència a aquest desitjat debat sobre continguts político-ideològics amb un transfons històric. El que hi ha és un vulgar tira i afluixa al voltant d’inextactituds en dates i informacions. El que per a nosaltres té com a resultat escamotejar l’autèntic debat.Que consti una vegada més que aquest refusament a entrar a debatre més en profunditat no parteix pas de nosaltres.
No estem criticant que se’ns facin rectificacions d’errades en les dades que donem en directe o per escrit. Faltaria més!Agraïrem sempre aquests comentaris com una ajuda a millorar els continguts del Programa i del bloc i com un toc d’atenció a millorar els nostres mètodes de preparació dels contingurs que el.laborem. Ara quan, com en el cas que ens ocupa aquest afany de critica suposadament constructiva es fa passar per una contrargumentació, això no pot ser més que un rebaixament dels plantejaments al qual esperem no tornar-hi a entrar en el futur.
Així doncs a continuació podeu llegir la contestació al nostre oïent. On donem la nostra visió dels 14 punts amb els quals ens va intentar refutar.

Resposta a un oïent

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: