S’editaràn les Obres Completes de Kim Jong Il

-Naenara.
Kim Jong Il va publicar moltes obres en el seu llarg període de direcció sobre la revolució i la construcció del socialisme, les quals van aprofundir i enriquir la idea Juche, idea Songun, i contribueixen de manera destacada al desenvolupament dels pensaments progressistes de la humanitat.

Les seves obres reflecteixen de manera sistemàtica i integral les directrius i orientacions polítiques del Partit del Treball de Corea i donen respostes científiques a les qüestions teòriques i pràctiques que sorgeixen en el procés revolucionari i constructiu.
També avaluen i analitzen amb profunditat i des de diferents ángles els arxius ideològic-teòrics i culturals acumulats per la humanitat al llarg de la seva història i els èxits, experiències i lliçons obtinguts per les masses populars en la seva lluita per la independència.

Les obres serveixen de bandera per a l’època i la revolució i manuals per a la lluita de les masses populars per la independència oferint doctrines originals i justes.

El Comitè Central del Partit del Treball de Corea va comunicar el 8 de gener que s’editaran Obres Completes de Kim Jong Il, que exposen integralment la idea Juche, idea Songun, en homenatge al aniversari 70 del seu natalici i en atenció al desig del poble coreà i altres progressistes de fer vàlids per sempre els seus mèrits extraordinaris.

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: