Tanquen la web que mostrava al rei d’Espanya durant un safari

Cada elefant assassinat costava 37.000 euros
14/04/12.-Paradoxalment, el rei acapara tota l’atenció mediàtica avui, dia de l’aniversari de la proclamació de la II República. Es va lesionar durant una de les seves aficions preferides, la caça d’elefants, de manera que el safareig està servit en els mitjans. Diaris com El País, que no publica res sobre la república-a excepció d’una nota amagada a la seva web sobre un vídeo d’IU-segueix amb exagerada atenció la progressió de “la malaltia del rei” en la seva plataforma de eskup, i realitza una cobertura exhaustiva: “El Rei, operat d’un maluc després de caure en un viatge de caça a Botswana”, “La lesió del Rei: més comú en dones grans”, “En una setmana o 10 dies podrà reprendre l’activitat”, “GRÀFIC Les anteriors operacions del Rei “,” Un gran aficionat a la vela i a la caça “,” La caça d’elefants, regulada amb pagaments de fins a 20.000 euros “.

L’empresa Rann Safaris, que aquest matí tenia penjada al seu web una foto del Rei posant al costat d’un elefant abatut (a 37.000 euros), ha estat tancada després eliminar les fotos, com s’observa en la memòria cau del web. Al principi podia llegir-se “This account has been suspended” (aquest compte ha estat suspesa) i desprès “no s’ha pogut establir connexió”. Qualsevol intent de censurar la polèmica imatge ha estat-però-infructuós, ja que aquesta ja circula per les xarxes socials i diferents webs d’informació.

En una altra imatge de 2006, també del web de Rann Safaris, s’observa al cap de l’Estat posant davant els cadàvers de dos búfals. Aquesta empresa ofereix una viatge de 14 dies per a la caça d’aquests animals per 58.500 $. Segons Rann Safaris, hi ha llargues manades de búfals que fan de la caça una experiència “excitant”, segons consta en el fullet de promoció de la companyia.

I encara que vostè no ho cregui, ser caçador d’elefants no és obstacle perquè una associació que defensa la natura et nomeni el seu membre honorífic. El rei Borbó, que aquest dissabte ha estat operat d’urgència després de fracturar el maluc en el seu viatge de caça a Botswana, ocupa la presidència d’honor de WWF-Adena, una organització que realitza una àmplia tasca en favor de la conservació de la natura.

aporrea.org

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: