Publiquen a Cuba un “Who ‘s Who” de la CIA

El llibre CIA Who ‘s Who, de Néstor García Iturbe, conté, per ordre alfabètic i actualitzats fins l’any 2010, concretament fins el cop d’estat a Hondures, els noms, dades i antecedents mínims de persones que treballen per l’Agència Central d’Intel · ligència (CIA), altres agències de la Comunitat d’Intel · ligència dels Estats Units i serveis d’intel · ligència que col · laboren amb la mateixa en diferents països. En cada cas s’especifica si la persona és un oficial, agent o Col · laborador del servei corresponent.
A més, l’obra inclou adreces i forma de localitzar algunes dependències de les esmentades agències nord-americanes d’intel · ligència i descriu el medi que les envolta, les seves característiques i peculiaritats.
L’últim capítol recull una relació d’organitzacions que són utilitzades en els plans de subversió i penetració per part de les agències d’espionatge dels Estats Units.
Un bon nombre de les persones que apareixen en aquest llibre han treballat sota façana diplomàtica del Departament d’Estat, altres departaments del govern dels Estats Units i alguns organismes internacionals, la qual cosa s’assenyala en cada cas individual.
Podria dir-se que el llibre publicat pel Dr Julius Moder l’any 1968, titulat Who ‘s Who in CIA és un antecedent a aquest que es publica el 2011. Els noms que apareixen en el llibre de Moder corresponen a persones que ja van morir o tenen una edat molt avançada, cosa que no els permet continuar amb aquests tràfecs de l’espionatge.
Els noms que apareixen a CIA. Who ‘s Who corresponen a unes altres persones, que majoritàriament estan en plena expansió de les seves carreres conspiratives, la qual cosa fa que aquest llibre, de l’Editorial Ciències Socials, resulti actual i de gran interès.
L’autor es troba treballant per ampliar aquesta edició amb nous noms i dades.
…..
Cubadebate

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: