ÚLTIMES NOTÍCIES DE LA GUERRA POPULAR A L’ÍNDIA

Bandh (vaga) convocada pels maoistes paralitza Narayanpatna
KORAPUT / JAIPUR: La Bandh de dos dies convocada pel PCI (Maoista) a Andhra-Orissa Border Special zonal Committee (AOBSZC) va paralitzar el trànsit en diverses zones de Narayanpatna el divendres.
Arbres van ser talats per interrompre el trànsit amb comunicació des Laxmipur a Narayanpatna i Bandhugaon va quedar completament bloquejada.
Encara que la Bandh va ser de curt termini, l’impacte ha estat sense precedents amb el teló de fons del segrest del legislador Jhina Hikaka.
Rebels maoistes retenen al legislador reaccionari Jhina Hikaka durant més de tres setmanes i el dissabte van exigir l’alliberament de tots els membres de Chasi Mulia Adivasi Sangh (CMAS) a canvi del seu alliberament.
Amb la Bandh els maoistes estan protestant contra l’ingrés de militars en Chhattishgarh i han exigit la retirada de les forces. A més, han demanat una prohibició de licor a les zones tribals, drets de terres per a indígenes i tancament dels campaments de les forces paramilitars a la regió.

Dijous a la nit, els maoistes han incendiat vehicles de construcció d’un contractista en el llogaret de Pendajam en límits de policia de Semliguda.

Mina col · locada pels maoistes aniquila tres polítics reaccionaris
Els maoistes van activar una mina terrestre al pas d’un comboi de vuit vehicles, amb polítics reaccionaris a bord, que anaven a participar en Gram Suraj Abhiyan (programa de contacte de poble) patrocinat pel govern de l’estat al districte de Bijapur, a uns 350 km al sud de Raipur.
El tercer vehicle del comboi va ser aconseguit de ple per l’explosió de la mina provocant la mort de tres polítics de l’estat reaccionari: Mahesh Pujari un membre de panchayat (govern local), Bhairamgarh president zonal del partit reaccionari MLA i el conductor Ashwani Sharma, també membre del partit.
El diputat Mahesh Gagda del partit governant i un recaptador del districte, que anaven en el segon vehicle, van escapar de miracle a l’explosió.
….
ODC. 22/04/012

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: