Seguir l’exemple de Ho Chi Minh és tasca diària

17/05/012
Seguir l’exemple moral de Ho Chi Minh constitueix la tasca diària i voluntària de cada militant del Partit Comunista de Vietnam (PCV), ha afirmat avui a Hanoi el secretari general d’aquesta agrupació política, Nguyen Phu Trong.

Per al poble vietnamita, Ho Chi Minh és el líder talentós, el gran conductor de la Revolució, heroi nacional i celebritat cultural del món amb una vida plena de sacrificis, va destacar el màxim dirigent del PCV en una sessió temàtica.

A més de ser un brillant ideòleg i estrateg, el líder de la Revolució vietnamita també es va caracteritzar per ser un dirigent pragmàtic que va llegar enorme patrimoni sobre ideologia, ètica i estils de vida, va emfatitzar Phu Trong.

L’oncle Ho, com en diuen afectuosament els vietnamites, exemplifica la ferma voluntat, pensament independent, visió àmplia i ètiques revolucionàries, va continuar.

La responsabilitat d’aquesta generació i les posteriors és conservar i posar en pràctica aquests valors reconeguts mundialment, així com defensar els èxits revolucionaris, va apuntar el secretari general.

Nguyen Phu Trong va instar els òrgans partidistes de diversos nivells a determinar els continguts concrets per aprendre de l’exemple de Ho Chi Minh, la qual cosa oferirà beneficis individuals i col · lectius.
…..
Extret de Vietnam+

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: