Obama aprova Armes secretament anti-Tancs Per Els “rebels” Sirians

23 de maig de 2012.
Els “rebels” Sirians han rebut les seves primerers armes anti-tanc de”tercera generació”, 9K115-2 Metis-M i Kornet E.
Les mateixes són subministrades per Agències d’Intel · ligència Saudites i de Qatar seguint un missatge secret del president Barack Obama, qui els aconsella augmentar la participació militar en l’esforç enderrocar a Bashar al-Assad.

El Dissabte 19 de maig, Obama va dir en un discurs de la Cimera del G-8, a Camp David, que », Bashar Al-Assad ha de deixar el poder”. En l’event si trobava present el primer ministre rus, Dmitri Medvédev, el Govern del qual s’oposa fermament a l’intent d’enderrocar A1-Assad.

Medvédev i el líder xinès, Hu Jintao, van guardar silenci després que Obama parlés. Tots dos haurien tingut accés a actualitzacions d’Intel.ligència al matix Camp David, sobre els últims esdeveniments a Síria.

El subministrament de poderosos míssils anti-Tancs als “rebels” sirians té la intenció d’aconseguir dos propòsits, el primer d’ells seria impedir el moviment de tancs militars irians per zones elevades.

Durant els 14 mesos de conflicte no hi havia res que aturés els tancs sirians, però de fa setmanes, els camions que transporten els tancs T-72 exploten abans d’arribar a la seva destinació.

El segon objectiu estaria destinat a soscavar la moral de l’Exèrcit i perforar la confiança dels cercles de Seguretat que envolten al president.
….
Extret aporrea

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: