Massacre de Sinchon: Un acte de brutalitat no explicada de la Guerra de Corea

https://espaialliberat.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=1758&action=editVa ser ben documentada la matança de 2.000 persones empèses daltabaix del Pont de Sokdang, ni les 1.000 dones llançades a l’embassament de Sowon, altres 600 es troben a l’embassament de Pogu, 1.200 empeses a un frigorífic i després cremades fins a la mort. Més de 900 persones van morir en un refugi antiaeri quan els soldats nord-americans van abocar-hi gasolina en l’orifici de ventilació i li van calar foc. “

La massacre va ocórrer en la tardor de 1950 durant la Guerra de Corea, la ciutat de Sinchon, ubicada a la província de Sud Hwanghwae, a Corea del Nord, on les tropes nord-americanes en el curs de 52 dies va matar unes 35.000 persones.

Ri Song Jin, un testimoni de la massacre, va dir que les forces imperialistes torturaven molts patriotes coreans al soterrani de Sinchon en el començament de l’ocupació, i després van enterrar els cossos dels morts i dels mig morts en una fossa comuna.
El 1958 es va inaugurar el Museu de Atrocitats de la guerra d’Amèrica del Nord, on es mostra algunes de les possibles pertinences de les víctimes de l’atrocitat comesa per les tropes imperialistes.

Durant aquests 52 dies d’atrocitats els ocupants imperialistes nord-americans van empènyer 2.000 persones daltabaix del pont Sokdang, 1.000 dones van ser llançades a l’embassament de Sowon, altres 600 es troben a l’embassament de Pogu, 1200 persones es van col.locar en un refrigerador i després van ser cremats fins a la mort. Més de 900 persones van morir en un refugi antiaeri, on les tropes nord-americanes van abocar gasolina en l’orifici de ventilació i la crema d’ells.

Aquesta és la famosa “democràcia i la llibertat” tant sovint utilitzades com a excuses per les tropes imperialistes per poder justificar les invasions i actes d’intimidació a altres persones. La major amenaça per al món mai va ser Saddam Hussein, i molt menys el gran camarada Stalin, ni el camarada Kim Jong Il o Fidel Castro, l’amenaça global, el botxí dels pobles del món es coneix amb el nom de: Estats Units d’Amèrica.

Els grans mitjans de comunicació burgesos (CNN, BBC, Globus, Record, SBT, Rede TV, les revistes Veja, Isto É, i altres tipus d’escombraries), que treballen al servei del capitalisme, afirmant que estan fent un exercici de”llibertat pura” i “imparcial” qel que en realitat és fals, els mitjans de comunicació burgesos són una “fàbrica de la veritat” al servei de l’imperialisme, disposats a tancar els ulls,davant la quantitat de diners que els imperislites els hi ofereixen.
La massacre de Sinchon va ser un assassinat massiu de civils, simpatitzants comunistes i partidaris de Corea del Nord a la tardor de 1950, edurant l’esclat de la Guerra de Corea. Sinchon es troba actualment al sud de la província de Hwanghae, Corea del Nord.
Les fonts d’informació coreanes del Nord afirmen que aproximadament 35.000 persones van ser assassinades per les forces militars nord-americans i altres partidaris seus durant el transcurs de 52 dies, el que hauria estat al voltant d’un quart de la població de la província.

Jack Willey del The Militant va dir que “segons Ri Song Jin, un testimoni de la massacre, les forces imperialistes van torturar a molts patriotes coreans al soterrani de l’església de Sinchon en el començament de l’ocupació, i després van enterrar els cadàvers i el que estaven a punt morir en una rasa. ”

El Museu Sinchon de Atrocitats de la guerra d’Amèrica es va establir el 1958 i mostra les restes i pertinences dels que s’afirma van morir en l’incident, i ha estat comparat amb el Museu de l’Holocaust a Washington, DC. Sharon Ayling del diari Workers World, escriu que ” hi han proves ben documentades daquestes atrocitats comeses pels soldats nord-americans a DSinchon durant la Guerra de Corea.”
…….
Extret de The Spresso Stalinist

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: