La camarada Krupskaya en contra del trotskisme

“Per què la Segona Internacional pren a Trotski sota la seva protecció”

Als trotsquistes i als zinovievistes no els interessa el destí de les masses. L’únic que els importa és com prendre el poder, encara que sigui amb l’ajuda de la Policia Secreta de l’Estat Alemany i dels enemics més salvatges de la dictadura del proletariat, ansiosos per restaurar la societat de l’estat burgès i l’explotació capitalista de les masses de treballadors al país dels Soviets.
No és per accident que Trotski, que mai va captar el caràcter essencial de la dictadura del proletariat, que mai va comprendre el paper exercit per les masses en la construcció del Socialisme, Trotski, que creu que el Socialisme pot ser construït amb ordres des de dalt, optés per la via d’organitzar actes terroristes contra Stalin, Voroshilov i altres membres del Buró Polític que estan ajudant a les masses a construir el Socialisme.
No ha estat per casualitat que l’inescrupulos bloc al voltant de Kamenev i Zinoviev s’hagi ajuntat a Trotski, pas a pas, cap al fons de l’abisme de la traïció de la causa de Lenin, de la causa de les masses treballadores, de la causa del Socialisme.
Trotski, Zinoviev, Kamenev i tota la seva banda d’assassins, van treballar colze a colze amb el feixisme alemany i van formar una aliança amb la Policia Secreta de l’Estat alemany. A partir d’aquí és que tot el país exigeix ​​unànimement: “Aquests gossos rabiosos han de ser afusellats!” Ells han volgut crear confusió en les masses. Han volgut disparar al Camarada Stalin, el cor i el cervell de la revolució, i van fallar. La banda miserable de canalles ha estat executada. Les masses s’han unit més estretament al voltant del C. C., la seva lleialtat a Stalin és més forta que mai.
Tampoc és accidental que la Segona Internacional es comporti com si hagués embogit, i s’afanyi a protegir la banda assassina de Trotski-Zinoviev que s’esforça a desintegrar el Front Popular. De Brouckere, Citrine i els seus companys, perdonen totes les malifetes comeses pels enemics de la classe treballadora de la Unió Soviètica, contra el Partit i els seus líders. En l’udol antisoviètic aixecat per la burgesia mundial, la veu del la Segona internacional és la més alta. La Tercera Internacional va néixer de la lluita contra la Segona Internacional. Amb l’ajuda dels renegats, Katusky i la seva comparsa, la Segona Internacional va dur a terme una salvatge campanya difamatòria dirigida contra la dictadura del proletariat, contra el poder Soviètic. La Segona Internacional pretén extenuar i derrotar l’ordre capitalista llançant sorra als ulls de les masses treballadores. Per tant, ara dóna suport a l’agent de la Policia Secreta de l’Estat Alemany, Trotski. Però la temptativa ha estat un fracàs. La nostra terra soviètica s’ha tornat poderosa i alça cada vegada més alt les banderes del Comunisme. Amb pas segur avança contínuament pel camí indicat per Marx, Engels i Lenin. Ni els trotskistes, ni els partidaris de Zinoviev, ni la Segona Internacional, tindran èxit en amagar aquest fet i en llançar sorra als ulls de les masses. La tensa situació en l’escenari internacional i l’amenaça d’un perill de guerra augmentarà la vigilància dels treballadors i incrementarà i enfortirà el Front Popular de les masses treballadores del món sencer.

International Press Correspondence, 12 de Setembre de 1936, Vol 16, No 42, pag. 1162.

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: