Llibre: Temes de formació marxista-leninista

El llibre que teniu aquí present té com a títol “Temes de formació marxista-leninista” subtitulat com a Manual de formació marxista-leninista. Aquest llibre va ser editat per la famosa Editorial Contracanto l’any 1989, la qual va desaparèixer per la repressió exercida des de l’Estat. Està escrit per militants del perseguit PCE (r).

És un honor per a nosaltres publicar digitalment aquest llibre que ha format a una de les millors generacions de revolucionaris a l’Estat espanyol.
Així mateix, igual que compartim la dedicatòria original del llibre al militant del PCE (r) caigut en vaga de fam, Kepa, volem fer extensible la dedicatòria de la digitalització i edició del llibre a tots els presos polítics antifeixistes que es troben ara a la presó per lluitar contra l’Estat feixista ia aquells que han estat a les masmorres de l’Estat per lluitar contra l’opressió.

El llibre versa sobre diferents qüestions, però podem assenyalar algunes especialment:

– D’acord amb el materialisme històric, s’escomet un repàs de la història econòmica, social i política al llarg de les seves diferents etapes i les maneres de producció corresponents a aquestes, fent especial èmfasi en el capitalisme i en la història d’Espanya.
– S’exposa la filosofia que més incideix de cada període tractat, així com els descobriments científics més importants i les produccions culturals més transcendentals: art, literatura … Sempre lligant la superestructura polític-ideològica a la base econòmica.
– Tant en filosofia com en història, s’aprofundeix en els camps que més afecten el Moviment Comunista Internacional; s’expliquen els principis fonamentals del socialisme científic i es resumeixen les experiències històriques més importants del marxisme-leninisme i el proletariat internacional.
…………..
Extret de Fracción Proletaria

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: