Perquè Enver Hoxha


L’home és Enver Hoxha, el líder marxista-leninista d’Albània i l’últim marxista-leninista cap d’Estat. Va ser el defensor ferm del socialisme proletari, el líder del Moviment Comunista Internacional i de la lluita anti-revisionista, el gran amic dels pobles oprimits i l’arquitecte de la revolució i construcció socialista a Albània.

Aquí hi ha algunes de les raons principals que sustenten Enver Hoxha, concisa explica amb més o menys ordre cronològic:

* Hoxha seguia sent un fidel marxista-leninista fins al final de la seva vida.
* Hoxha va derrotar a les forces feixistes de Mussolini i dirigir el moviment d’alliberament d’Albània a la victòria contra l’ocupació i el colonialisme.
* Hoxha va dirigir l’Estat socialista del món de major durada i més avançats des de fa gairebé 40 anys.
* El socialisme i la dictadura del proletariat es van establir sota el govern d’Hoxha. La seva revolució econòmica va ser fins i tot més avançada que la de Stalin, amb control de la classe obrera encara més a través dels centres de producció.
* Albània es va industrialitzar i va esdevenir un país gairebé totalment autosuficients, tot i ser el país més pobre i més endarrerit d’Europa (era una societat tribal fins als anys 50) i sent una colònia feixista amb només 1,5 milions de persones.
* Esperança de vida sota Hoxha va ser de 32 en els dies tribals a 76.
* Analfabetisme abans d’Hoxha era del 90-95% el 1939, que el 1950 va baixar a 30%, i el 1985 va ser igual a la dels Estats Units.
* Drets de les dones van créixer en gran manera, quan en els dies antics tribals eren considerats literalment propietat.
* Tribal guerra i els crims d’honor es va acabar.
* Hoxha sempre va lluitar contra l’imperialisme i en particular l’imperialisme dels EUA al Vietnam, Cuba, Indonèsia, Àfrica, Amèrica Llatina ia tot arreu.
* Hoxha va ser el lluitador més consistent contra el revisionisme que el món hagi conegut, deixant al descobert el revisionisme on sigui que sigui, des de dins del seu propi partit a la Unió Soviètica, la Xina, Corea, Cuba, Iugoslàvia, Itàlia i des d’ara. Va exposar revisionisme en principi, fins i tot quan estava en els seus millors interessos per mantenir la boca tancada, per exemple, amb la Xina i la Unió Soviètica.
* Hoxha va fer una anàlisi en profunditat de l’imperialisme i el socialimperialisme, i explicat en nombroses obres de la connexió entre els dos.
* Hoxha va ser el primer líder socialista a reconèixer el revisionisme de Khrusxov i va ser el primer a parlar públicament en contra d’ella.
* Hoxha sempre va lluitar contra el renegat Tito i els revisionistes iugoslaus.
* Hoxha va lluitar contra els grecs monarcho-feixistes.
* Hoxha va derrotar els intents de cop d’Estat dels EUA, Tito, els soviètics i els grecs.
* Hoxha va ser el primer, fins i tot abans de Mao, per oferir una anàlisi correcta de la invasió de Khrushchev d’Hongria.
* Hoxha va ser la primera a oferir una anàlisi de la invasió soviètica de Txecoslovàquia també.
* Tot i que originalment el va recolzar, Hoxha més tard va parlar en contra de la Revolució Cultural com anti-marxista després que va quedar clar que era una lluita entre faccions dretanes.
* Hoxha va reconèixer la naturalesa de l’Estat xinès i, tot i que havien passat dècades lloant-hi, va decidir seguir endavant amb valentia amb les seves troballes una vegada per totes i declarar el maoisme una ideologia revisionista.
* Hoxha va parlar en contra de la “Teoria de Tres Mons”.
* Hoxha va refutar la idea llançada per Mao que el socialimperialisme soviètic era d’alguna manera “més perillós” que l’imperialisme dels EUA.
* Hoxha va ser el primer a parlar contra l’eurocomunisme i va escriure un volum complet refutar.
* Hoxha condemnat visita de Nixon a Pequín i col · laboració de la Xina amb l’imperialisme EUA.
* Hoxha va condemnar el cop d’Estat feixista a Xile de Pinochet i la massacre massiva de comunistes a Indonèsia per l’imperialisme EUA.
* Hoxha va condemnar els actes de genocidi comesos a Kosovo per Tito.
* Hoxha creat una Internacional basat únicament en el seu propi prestigi.
* Hoxha desenvolupat el marxisme-leninisme encara més mitjançant l’exposició de revisionisme on prové i com pot ser combatut.

Jo sostinc Hoxha, perquè era i és la més correcta comunista de l’era moderna.
………
Extret de The Espresso Estalinist
Traduït per Espai Alliberat.

Anuncis

, ,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: