La República Democràtica de Corea és un poble sobirà i lluitarà per la seva independència.


El govern de la República Popular de Corea ha refermat en els últims dies la seva ferma voluntat de preservar la seva sobirania territorial i política enfront de l’actitud bel·licista del govern titella de Lee Miung Bak de Corea del Sud a les ordres de l’imperialisme americà.
Els bel·licistes de Corea del Sud, amb el titella Lee Miung Back al capdavant, continuen amb la seva estratègia de conforntació i escalada d’agressions. Les pretensions sud-coreanes sobre la la Línia Límit del Nord ja han provocat un seguit de confrontacions entre ambdues Repúbliques, el més recent el del passat Novembre del 2010. Aquesta LLN és una línia de demarcació traçada pels imperialistes al finalitzar la Guerra de Corea en detriment del territori Nord Coreà i es situa a la costa occidental de la península coreana.
Afegit a aquest atiament de les tensions territorial els imperialistes nord-americans també armen els seus lacais i acaben de permetre que els seus titelles sud-coreans puguin armar-se amb míssils balístics continentals amb aquest míssil els bel·licistes sud-coreans poden abastir tot el territori de la RPDC. D’aquesta manera els imperialistes i els seus lacais se salten tots els tractats internacionals de no proliferació d’armes i de seguretat mútua i posen la península coreana a l’abisme d’un enfrontament armat generalitzat.
Davant d’aquestes amenaces, el govern de la RPDC no s’ha deixat atemorir i ha assegurat que disposa de capacitat de resposta militar. En concret i a través del portaveu de la Comissió Nacional de Defensa s’ha assegurat que la RPDC disposa de capacitat militar tant per respondre a qualsevol acta d’agressió des de Corea del Sud o en contra dels seus instigadors imperialistes. El portaveu ha declarat que respondran “nuclear per nuclear,míssil per míssil”.

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: