SUSO CELA SEOANE EN LLIBERTAT, TORNA A CASA!

Després de 23 anys de presó Suso Cela ja està de camí a casa seva amb els seus a A Coruña. Suso Cela Seoane, militant revolucionari dels GRAPO, va comunicar per telèfon a amics de la família de la seva sobtada llibertat al voltant de les 15:00 d’avui. Després de conèixer la notícia, Suso ha estat recollit immediatament per un famíliar que estava a Extremadura i d’aquesta manera ja es troba de camí de Galícia. La seva arribada a A Coruña serà a primera hora de la matinada. El Bar Faluya (carrer Orzán 75) serà la primera etapa de Suso en contacte amb familiars i amics. El Comitè de Solidaritat d’A Coruña ha convocat d’urgència a mostrar els solidaris i solidàries tot el suport per donar-li una gran rebuda a aquest estimat revolucionari, tants anys segrestat per l’estat feixista.

En l’actualitat es desconeixen les circumstàncies en què s’ha produit la seva llibertat. El que sí sabem és que Suso ha estat retingut il · legalment 5 anys, des de 2007, quan va haver de sortir, una vegada complerta integra la seva condemna. De fet, el Comitè de Solidaritat d’A Coruña i diversos col·lectius pro-amnistia han estat duent a terme una campanya de suport a favor de Suso i altres militants als quals es va aplicar a “doctrina Parot”, com és el cas també de militants GRAPO Jaime Simon Quintela que resta pres des de fa 28 anys. Aquesta llibertat és una victòria per al Moviment de Solidaritat i un rotund fracàs del règim feixista espanyol que torna a demostrar la seva incapacitat per sotmetre a la resistència i l’exemple dels presos polítics.

Donem la benvinguda des de catalunya a aquest revolucionari gallec. I també compratim l’alegria de la mare de Suso, Pepita, que ben segur deu estar celebrant amb gran joia de tornar a estar juantament amb el seu fill Suso i per la seva persistència en la constant denúncia del règim repressiu i en defensa de tots els presos polítics. I dels seus dos germans, un d’ells, lamentablement encara pres, en Paco pel que esperem -i lluitem- per tornar-lo a veure en llibertat.
———–
Extret de Reixa

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: