Últim Discurs de Stalin : La Unió Soviètica , ” La brigada de xoc ” del Proletariat Mundial

Va ser el 14 d’Octubre de 1952, amb ocasió de l’Obertura del XIXè Congrés del PCUS . De forma senzilla i amena desgrana la importància del Socialisme . De la lluita per la pau , contra el món imperialista que volia doblegar l’URSS ia les democràcies populars , sorgides després de la 2a Guerra Mundial .

Llavors , com avui , el Món capitalista i imperialista llançava una guerra freda , una guerra sense quarter contra els partits comunistes i les conquestes socials aconseguides per la classe obrera . Aquests estats on seguia governant els paràsits capitalistes , com avui , no havien après res de l’última conflagració mundial .

Precisament llavors la Unió Soviètica era el bastió ferm de lluita contra aquells països que no volien la pau , Estats Imperialista que creaven aliances militars , que realitzaven continus atacs contra els pobles que volien independitzar-se de les seves metròpolis . L’URSS ajudava no només a les formacions nacionals en lluita , sinó a més els moviments de la classe obrera , si embat d’alliberament per l’emancipació de l’esclavitud assalariada .

Llavors la URSS era “La Brigada de Xoc ” del Proletariat Mundial .

També les forces dels obrers , als països que s’havia implantat el Socialisme , estaven en ofensiva per canviar d’arrel les relacions socials de producció . Anaven obrint les conquestes socials per a tota la població . Era una ofensiva del proletariat per aconseguir passar de l’Imperialisme al Socialisme .

I encara, per moltes tenebres i guerres , encara que ens sembli que s’està engrandint la cadena que com un dogal posen als obrers , som al segle del Socialisme . El caduc , ranci i antihumà capitalisme dóna les seves últimes glopades , encara que temporalment es mantingui a base de terror , guerres i xantatges sobre els treballadors del món .

Visca la Classe Obrera !
¡ Desenvolupem el Internacionalisme Proletari !
Per Socialisme i el Comunisme !


Extret de Amistad hispano-sovietica.

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: