El PP deixa lliure al seu mercenari i assassí Rodriguez Galindo

Ha estat la mateixa franquista i corrupta Audiència Nacional la que ha decidit alliberar a l’ex-general de la Guardía Civil i concedir-li la llibertat condicional al sicari criminal del feixisme monàrquic, que a més d’haver estat jutjat per narcotràfic, estava condemnat a 75 anys de presó per torturador i assassí dels abertzales Lasa i Zabala. La mateixa audiencía nacional, hereva directa del TOP franquista, no li ha aplicat la “doctrina Parot”, que és només contra demòcrates. Ja fa temps que l’assassí feixista Galindo gaudeix del tercer grau i com es veu a la foto, la “duresa” de la presó no l’impedeix passejar amb el seu gos.

La noticia ha estat anticipada per l’agència del Opus Dei Europa Press, que ha tingut accés a un acte que gairebé coincideix amb el 30 aniversari del segrest, tortures i assassinat dels refugiats bascos Laza i Zabala, fet que es va atribuir el GAL, organització feixista-terrorista espanyola encapçalada pel govern “socialista” de Felipe González, el vampir d’Endesa. No tenim notícies d’indignades declaracions de cap associació de mates franquistes, assassins ni nazis del govern.

Per aquests fets, al juliol de 2001 el Tribunal Suprem va condemnar a Rodríguez Galindo a 75 anys de presó, igual que al governador civil de Guipúscoa quan es va produir el segrest, Julen Elgorriaga. També van ser condemnats altres tres guàrdies civils a penes compreses entre els 73 i els 71 anys i vuit mesos.

Galindo, que actualment té 74 anys d’edat, haurà complert per aquesta doble mort un total de 4 anys i 4 mesos a la presó entre maig de l’any 2000 –després de ser condemnat per l’Audiència Nacional– i setembre de 2004, quan el covard criminal va ser excarcerat «per motius de salut» –una falsa dolència cardiovascular– i traslladat al seu domicili, on ha seguit complint condemna.

En definitiva, la dictadura monàrquica no castiga als seus assassins ni mercenaris que han segrestat, torturat i assassinat al poble basc durant 70 anys per sostenir-la.

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: