La NSA construeix perfils dels ciutadans amb dades de la xarxa

Dades lliurades per Edward Snowden fins ara no revelades indiquen les fonts d’informació i l’ús que l’agència governamental NSA els dóna. Un nou capítol en aquesta turbulenta història que ha suposat per a EUA i els seus socis feixistes del Regne Unit el descrèdit i el rebuig mundial. Segons nova informació publicada per The New York Times, a partir de l’any 2010 l’entitat governamental va començar una llista de “perfils i identitats de nord-americans” construïda sobre la base de les informacions de les xarxes socials.

Això vol dir que la NSA ha estat capaç d’identificar les relacions de cada individu i els llocs en els quals ha estat, ajuntant aquesta informació per donar-li coherència entorn d’un perfil social de fàcil consulta, armant retrats i perfils amb dades provinents de múltiples fonts, siguin públiques o privades, i on s’inclou informació de facebook, entitats bancàries, companyies d’assegurances, aerolínies, registres de xips GPS i més.

Aquesta nova informació prové d’informes fins ara no filtrats per Edward Snowden, sent confirmada a més per entrevistes realitzades pel New York Estafis que desvetllen el nivell de sofisticació amb que la NSA aconsegueix informació, la classifica i després construeix perfils de ciutadans conflictius o perillosos per a l’estat feixista i les seves forces repressives.

Anuncis

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: