Explota un artefacte a l’Ajuntament franquista i nazi de Beade

L’explosió d’un artefacte explosiu registrada en la matinada d’aquest dilluns a l’edifici de l’Ajuntament feixista de Beade (Orense) ha causat danys materials, però no personals. El petit municipi gallec és conegut pel seu alcalde retardat mental i feixista repugnant, Senén Pousa (foto), del PP, que es declara franquista i que té en el seu despatx simbologia de la dictadura monàrquica.

L’organització nacionalista gallega Anova ja havia criticat en un comunicat els “excessos feixistes” del regidor de Beade, a qui van acusar de “presumir” de tenir el Cara al Sol com a to de mòbil, un fet que “no es pot permetre”, en recordar que a partir del proper 1 de desembre podran ser sancionats els Estats que no penalitzin el feixisme com l’Espanya monàrquica i nazicatòlica.

En relació a l’explosió d’aquest artefacte, Pousa ha assegurat que ha causat danys “molt quantiosos”. El regidor ha explicat, que l’explosió es va poder escoltar “en tot el poble” i en un altre proper. “Va ser horrible”, ha manifestat, per precisar que “des de fora” pot apreciar-se que “els danys són quantiosos” i hauran de “ser analitzats per un perit”.

Pousa ha assenyalat que, segons es pot apreciar, ja que mentre els investigadors de la Guàrdia Civil recullen mostren en el lloc no pot accedir al Consistori, “s’ha deteriorat la primera i segona planta”. Sobre aquest tema, ha comentat que “la bomba”, que va fer explotar sobre les 3.45 hores, segons ha puntualitzat, la van col·locar “fora de l’edifici” consistorial i ha provocat “un dany molt gran”.

“No sabem vols van ser. No sabem si ho van fer els mateixos que en la basílica del Pilar de Saragossa” -un supòsit i molt inútil comando anarquista-, ha comentat el nazi, que a més ha precisat que no es va rebre avís previ.

“És clar que és una operació radical”, ha dit el ministre del Opus Dei i de la repressió franquista, el deficient Jorge Fernández Díaz en una entrevista en el seu mitjà falangista Antena3. El sectari i nazi Fernández Díaz ha situat l’explosió a les 4.15 hores i ha precisat que ha trencat la porta i les finestres de l’Ajuntament. No obstant això, ha afegit que encara no té més dades sobre l’atac, que està sent investigat per la Guàrdia Civil.

Segons han informat fonts del cos franquista repressiu, sobre les 4.00 hores la Guàrdia Civil va rebre l’avís d’aquesta explosió, no va haver-hi avís previ i no es trobava ningú en el lloc en aquest moment.

Anuncis

, ,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: