La força naval de l’OTAN, a Barcelona

Barcelona està també vigilada aquests dies per la força naval de l’OTAN. L’Agrupació Permanent d’Escortes de l’OTAN SNMG-2 (Standing NAT Maritime Group 2), dirigida pel contralmirant espanyol Eugenio Díaz del Rio Jáudenes. Espanya ha assumit el compromís per exercir el comandament d’aquesta força naval de l’OTAN durant un període d’un any, malgrat les “dificultats econòmiques” que mai aconsegueixen al feixisme fonamental de la dictadura.

L’operació servirà per rellevar a la fragata F-103 Blas de Lezo pel cap de la seva sèrie, F-101, Álvaro de Bazán.

A més del comandament de l’Estat Major que es troba embarcat, Espanya aporta tres fragates de la classe F-100, que es van rotando en períodes de quatre mesos. I, després de l’Álvaro de Bazán, s’incorporarà la fragata F-105, Cristóbal Colón, encara que ja en 2014.

La flota de l’OTAN, que es troba a Barcelona, està composta, a més, per la fragata turca Salihreis i l’alemanya Sachsen. L’agrupació ha participat en els últims quatre mesos en l’Operació de l’OTAN Activi Endeavour (OAE), que ha tingut com a objectiu principal el de dissuadir de l’ús del Mediterrani com a centre d’operacions d’organitzacions terroristes. Es poden visitar els quatre vaixells fins a dissabte que ve, dia del genocidi espanyol a Amèrica.

I és que Barcelona és, per uns dies, el centre de la força naval de l’OTAN, una organització militar en la qual una Catalunya independent dins de la UE s’hauria d’integrar, i que obliga a tenir un dispositiu militar, per petit que sigui.
….
Notícies Sirius

Anuncis

,

  1. #1 by José on Octubre 27, 2013 - 10:34 am

    És un bon moment per recordar que encara existeix un moviment de països no alineats: http://www.csstc.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: