Vaga a l’Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona

Segons informa la Federació de Comerç, Hosteleria i Turisme (FECOHT), les treballadores i treballadors del Complejo Hotel Rey Juan Carlos I, Business & City Resort de Barcelona han convocat vaga per als dies 15, 16 i 25 d’octubre amb les següents aturades parcials:

Dia 15 d’octubre de 2013, de 19’00h a 22’00h
Dia 16 d’octubre de 2013, d’11’00h a 15’00h
Dia 25 d’octubre de 2013, de 19’00h a 22’00h

Com a conseqüència de l’última subrogació que ha sofert la totalitat de la plantilla, en la qual l’empresa Barcelona Project´s S.A. assumia el control novament del complex, després de rescindir el contracte d’arrendament que venia mantenint amb el Grup empresarial HUSA liderat per Joan Gaspart, a les treballadores i treballadors se’ls deuen dues nòmines i en alguns casos també els endarreriments de conveni de diversos anys.

Les últimes notícies indiquen que Hostelería Unida S.A. hauria entrat en concurs de creditors la setmana passada, la qual cosa deixa en una situació molt compromesa per poder recuperar els diners deguts al col•lectiu més vulnerable de l’empresa, els treballadors que presten els seus serveis en el complex mitjançant contractes eventuals no escrits.

Per això el dia 15 amb motiu de la celebració dels Premis Planeta al Palau de Congressos de Catalunya es convoca la primera aturada, amb una concentració davant de la porta principal del Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661, Barcelona).

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: