La corrupció de les classes dominants captura l’Estat.

Espanya és el segon país del món en el que més ha augmentat la corrupció en 2013. Així ho assegura l’informe de l’ONG alemanya Transparència Internacional (TU) publicat aquest dimarts. L’edició de 2013 de l’Índex de Percepció de la Corrupció (CPI) de TU indica que Espanya cedeix sis punts pel que fa a la passada edició, dels 65 (sobre un màxim de 100) als 59, per descendir de la posició trentena fins a la quarantena, la qual cosa el situa per darrere de Brunei i l’altre cau de nazicatòlics a Europa, Polònia. Foto: l’actual cap de la Guàrdia Civil amb els capos del feixisme i la corrupció del PP; un mafiós del PP controlant la llei com un altre Roldán.

“Itàlia i Grècia han creat en l’últim any lleis i sistemes anticorrupció forts i moderns i això ha enviat un missatge positiu. En canvi, a Espanya s’ha succeït escàndol després d’escàndol”, ha explicat Alejandro Sales, responsable per a Amèrica de TU.

Enfront d’aquesta caiguda -i a l’ensulsiada de nou enters de Síria, estripada per una guerra imperialista contra el feixisme de l’OTAN i les tiranies del Golf-, la classificació d’aquest any es caracteritza per l’estabilitat i registra escassos canvis de posició i puntuació respecte al mateix informe de 2012.

A nivell europeu, l’Espanya fscista i retrògrada del PP queda així relegada a la meitat inferior de la classificació, per sota de Xipre i Portugal i sobre Lituània i Eslovènia, i cada vegada més lluny dels països del nord i centre del continent que obren la classificació.

A nivell internacional, Somàlia, Corea del Nord i Afganistan, amb tan sols vuit punts, són els països percebuts com més corruptes del món segons TU, i Dinamarca i Nova Zelanda són els més transparents en sumar 91 enters.
….
Sirius.cat

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: