Ellecions i lluita anti-terrorista. La propaganda del règim.

 

Enmig de la voràgine informativa que ens ofereixen els principals mitjans de comunicació, una notícia ha passat desapercebuda: la troballa per un canal sensacionalista de Iñaki de Juana Chaos, l’ex-pres d’ETA fugat de la (in)justícia espanyola a Veneçuela.

Notícia que s’ha donat molt a prop d’altres fets relacionats amb la desnucleització de l’espai de centre del PP com el crim de Lleó,els últims escàndols de corrupció al voltant de Bárcenas, el desfermament “pepero” i per extensió masclista i eixelebrat de l’anti-candidat a les europees Arias Cañete, un Ministre d’Interior que pretén no abandonar el mèrit a les causes perdudes ara vulguent posar portes al camp en el mon d’internet i un president en definitiva impotent al davant d’una nau que va a la deriva.

No està millor el bipartidisme com a sistema de dominació parlamentària de classe i contra la ciutadania i els sectors populars. El PSOE està en franca bancarrota i a la seva esquerra li surten un seguit de partits i partidets que comencen a arrabassar-li el seu espai polític cada cop més minvat. El sistema doncs es fa cada cop més ingovernable i la responsabilitat de l’esquerra que es diu transformadora i que vol tenir un peu al carrer i un altre a les institucions burgeses es cada cop més trists. Seguir abonant doncs el cretinisme parlamentari es lligar-se de pues i mans a una nau que s’enfonsa.

En aquesta situació les classes dominants i els seus aliats en el món polític, cultural i econòmic necessita tornar al vell llibret per orquestrar campanyes de legitimació i per això cal posar en valor la lluita anti-terrorista. En concret l’enfrontament amb l’organització revolucionària socialista basca Euskadi ta Askatasuna i l’entorn polític del món abertzale d’esquerres a Euskal Herria.

I es que en campanya totes les ajudes valen i si pot ser recorrent a formules que hagin donat bons resultats en el passat. El problema és que a l’Estat se li acaben els espantalls que pot agitar davant l’opinió pública. D’aquesta manera l’esperpèntic intent de voler criminalitzar les xarxes socials quan aquestes han servit com a plataforma per expressar la indignació popular contra els representants polítics del Capital, es la nova campanya que el feixisme gens encobert del PP vol engegar per substituir ETA, ara que aquesta ha emprés el camí de la pau i el diàleg però sense renúncies als seus principis polítics.

Ens volen vendre fum i seguir desviant l’atenció del fet tendencial que cada cop agafa unes proporcions més grans. I es que la lluita de classes s’intensifica i els gestors del Capital que conreen el cretinisme Parlamentari en totes les seves vessants de l’espectre polític, observen amb preocupació com la seva base social s’escurça cada cop més.

Ara la pregunta no pot ser més que aquesta: fins quan aguantaran les classes populars la incapacitat política i de gestió del règim d’explotació capitalista a l’Estat Espanyol?La solució ja no son les urnes i la revolta o l’esclat social està a la volta de la cantonada. Es deure dels i les comunistes revolucionaris crear organització i consciència per a que el pròxim esclat d’ira i descontentament no sigui un “diumenge sagnant” sinó un Octubre victoriós.

 

Anuncis

, ,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: