El Fons Monetari Internacional recomana generar mes pobresa i desigualtats.

El FMI com a institució al servei de les oligarquies capitalistes transnacionals, ha formulat la seva última recepta a la burgesia espanyola:han de seguir profunditzant en les seves mesures de generació de més pobresa i desigualtats. D’aquesta manera es produirà la recuperació de la malmesa taxa d’acumulació de riquesa que actualment s’ha vist esquinçada per la crisi econòmica.

El que en essència recomana el think tank capitalista és augmentar l’explotació de la mà d’obra tot augmentat l’extracció de la plusvàlua absoluta(baixada dels salaris i del nivell de vida general fins al límit) i la plusvàlua relativa(augmentant les hores treballades per la població activada sota la pressió d’un exèrcit laboral de reserva cada cop més inflat per un atur desbocat).

Els mecanismes per aconseguir-ho passen per flexibilitzar l’acomiadament fins al punt de fer-lo plenament lliure i amb cost social zero pels capitalistes, acabar amb les garanties legals de protecció al treball,

Aquestes mesures de ser adoptades per l’actual govern feixista i procliu a afavorir el gran capital i les oligarquies més tradicionals(enfront d’un PSOE i els seus acòlits que volen obrir el control i gestió dels monopolis econòmics a tota la burgesia) suposarien entrar de ple en una dictadura de Capital i acabar de manera irremeiable amb qualsevol il·lusió de democràcia formal.

Els exemples d’aquest tipus de recomanacions són propers i recents. Els alumnes avantatjats dels ideòlegs del FMI com va ser en el seu cas Grècia deixen darrere seu un panorama desolador d’atur, misèria generalitzada i destrucció del present i el futur de milers i milers de persones.

Es en aquest sentit que el pla de xoc que proposa el FMI només vindria afegir sal a les ferides a l’Estat Espanyol. Des de l’última Reforma Laboral l’atur no ah deixat d’augmentar fins quasi bé el milió de persones, els acomiadaments col·lectius no han deixat d’augmentar i l’orgia de guanys i rebaixes en les contribucions dels empresaris s’ha vist créixer de manera exponencial. El nombre de multimilionaris ha crescut fins a un 5.4% més respecte de l’any anterior.
La ruptura amb l’actual model productiu està cada cop més en l’ordre del dia com l’única sortida viable i definitiva a aquesta crisi econòmica. Mesures com les proposades per aquests autèntics botxins de la classe treballadora no farà més que accelerar el procés de descomposició de la tan preuada pau social que el bloc de poder intenta mantenir de totes les maneres possibles.

El paper apaivagador de les cúpules dels grans sindicats, els mitjans de comunicació i la casta política són cada cop més impotents davant la creixent onada d’indignació popular. Un espectre recorre l’Estat Espanyol i aquest espectre es diu Revolució.

 

Anuncis

,

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: